onsdag 3 november 2010

Florran har benen i kors:)

Hej!!
Igår tränade jag för Sandra, det gick bra:) I början gick det jättebra förutom att hon var ju rakad så hennes framskydd gled ner hela tiden så vi fick ta av dem! Sedan när vi skulle börja hoppa bana så satte jag upp ett lite för dåligt tempo så hon stannade, men sedan andra gången gick det jättebra:) En super runda, en bra sak med Sandra är att hon alltid byter bana på träningen, man rider aldrig samma och det är ju bra då man kan ändra på det som var fel på en annan bana. Det blir ju som på tävling där det alltid är en ny bana att hoppa:)

När jag kom hem och ställt upp florran i gången så ska hon sträcka frambenen, så hon lutar sig bakåt och sträcker fram benen, men då sätter hon benen i kors! Och riktigt snörar åt benen! Så där står hon med benen i kors och bara skiter i det som om att det var helt normalt;) Och dessutom hade hon transport skydd på sig!

Nu har jag precis mockat, florran får villa idag! Imon skall hon hoppa ännu en gång! Laget skall ha träning i Öreryd, vi skall öva stilhoppning inför finalen:)

Florran har en lös sko också så mamma skall åka till hovslagaren ikväll:)
SES!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar